Social Icons

Pages

24 Haziran 2013 Pazartesi

Karahallı İlçe Tanıtımı 4

Çocuklar toplarını oynarlar koşuştururlar, Gençler bir hevesle Clandras Köprüsü ne çıkmak için ailelerinden izin alırlar.Öğle geçerken akşam çayları yudumlanır ve sazlar cümbüşler, dümbelekler çalınır gençler oynatılır. Her tarftan müzik sesleri, şarkı sesleri yükselir. Yaşlılarımız genelde kilimlerin üzerinde otururlar çevreyi gözlerler.
/47/DSCF2204 
   Clandras Dağının eteklerindeki Kekiklerin kokusu insanı mest eder, gençler ailelerine dağdan kekik getirirler. Havanın kararmasına yakın yavaş yavaş dönüş hazırlıkları başlar. Karahallı da hıdırellez bu şekilde kutlanır. Her hafta pazar günleri dolar taşar Clandras Köprüsü ve Piknik alanımız. 

  /47/DSCF2185  

KARAHALLI İLÇE ULAŞIM Tarihi clandras köprüsü körünün çevresinin doğal güzelliği uyuz pınarının kükürtlü şifalı suyu çevrenin üzüm ve meyvesi sebzesi çayın balığı gözü gönlü dinlendiren sakin ve doyumsuz manzarası tatlı iklimi ve karahallı hidroelektirik santralinin sosyal imkanları ile karahallı ve uşak çevresinin ideal dinlenme yerleridir nitekim bu düşünce ile bu güzel yerde karahallı belediyesi piknik ve dinlenme tesisleri kurmuştur. Bu tesisler Uşak İline 45 km Karahallıya 18 km dir.

  /47/DSCF2238

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız